Clicky

Bent u in het bezit van een website maar trekt u nog niet genoeg bezoekers aan? Dan is onze zoekmachine optimalisatie service wellicht de oplossing. Het hebben van een website voor uw bedrijf of project is belangrijk, maar het ontvangen van bezoekers is nog belangrijker. Een website fungeert namelijk niet alleen als visitekaartje, het geeft vaak de allereerste indruk van uw bedrijf. U heeft de mogelijkheid om met uw website meer klanten en dus ook een hogere omzet te genereren voor uw bedrijf. Dit kan echter alleen als u gevonden wordt door de mensen die interesse hebben voor uw product. Er zijn twee manieren van zoekmachine optimalisatie – betaald en onbetaald.
Organische zoekresultaten worden ook wel onbetaalde zoekresultaten genoemd.

Google is de zoekmachine waar meer dan 95% in Nederland gebruik van maakt. Wanneer u zorgt voor een hoge positie op de zoekmachine Google, zal dit ook resulteren in meer bezoekers voor uw website.

Wij bij Nordesign hebben door de jaren heen een tal aan kennis ervaring opgedaan op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ons team van specialisten weet dan ook wat er voor nodig is om uw website hoger in de zoekmachine resultaten te krijgen.

Oplossing op maat

Omdat wij al meerdere jaren ervaring hebben binnen het MKB, hebben wij door de jaren heen meerdere diensten ontwikkeld die we met succes mogen aanbieden.
Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er binnen veel branches afspeelt en welke zoekmachine termen relevant zijn. Hier houden wij ons dan ook actief mee bezig. Wellicht bent u zelf nog niet helemaal op de hoogte van website optimalisatie en juist daarom leggen wij graag alle stappen helder en duidelijk aan u uit. Ons proces is als volgt:

  • Wij kijken eerst naar uw core business. Wat zijn uw belangrijkste producten en/of diensten?
  • Wij kijken dan naar de zoektermen die relevant zijn aan uw branche en dienstverlening/producten. Daarnaast ook erg belangrijk; de zoekvolume op deze zoekwoorden
  • Daarna kijken wij naar de huidige zoekposities van uw zoekwoorden
  • Wij bieden u dan allereerst een rapport van de huidige zoekposities van uw zoekwoorden door middel van een technische analyse
  • Wij analyseren uw website meerdere factoren waar Google wekelijks of zelfs dagelijks op let
  • Vervolgens beginnen wij het zoekmachine optimalisatie proces op basis van de door ons, in overeenstemming met u gekozen zoekwoorden

De uitvoering van zoekmachine optimalisatie

In de eerste week zullen wij contact met u opnemen om het proces voor de komende periode met u te bespreken. Hierin leggen wij u ons proces uit en bieden wij ruimte voor u om uw specifieke wensen aan ons duidelijk te maken. Wij beginnen dan aan een technische analyse, zodat wij een beeld krijgen hoe het er momenteel voor staat met uw website op het gebied van SEO. Dit rapport stellen wij samen en sturen wij naar u toe zodra deze gereed is. Wij bij Nordesign hechten veel waarde aan een duidelijke communicatie met de klant en wij zullen dan ook maandelijks verslag uitbrengen van de geplande werkzaamheden.

Aan het eind van iedere maand ontvangt u van ons een rapportage waar alle verrichte werkzaamheden en resultaten in staan vermeld. Aan de hand van de rapportage kunt u zien welke progressie er de afgelopen maanden is geboekt op het gebied van website optimalisatie.

Heeft u naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog vragen of wilt u graag gezamenlijk de mogelijkheden bespreken? Dat kan! Neem contact op via ons telefoonnummer 020 261 24 37 of vul onderstaand contactformulier in. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw organisatie

Uw telefoonnummer

Uw bericht*