Webshop laten bouwen

Een webshop of webwinkel is een online catalogus die het de bezoeker mogelijk maakt om producten via het internet te bestellen en te betalen. Hoe uitgebreid uw webshop wordt hangt geheel af van uw productaanbod en strategisch beleid. Het is belangrijk dat u zelf uw webshop kunt beheren zodat u gemakkelijk nieuwe producten toe kunt voegen of wijzigingen kunt aanbrengen wanneer dit u uitkomt. Wij bieden u met uw webshop een CMS-systeem waardoor u dit zelf kunt doen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw webshop correct is afgestemd op het gebied van SEO zodat klanten u goed kunnen vinden via de populaire zoekmachines.

thumb

Uw webshop aangepast voor mobiel

Tegenwoordig surfen steeds meer mensen het internet via een mobiele telefoon of tablet. Het is daarom handig om uw webshop zo aangepast te hebben dat deze zich automatisch aanpast aan de dimensies van een mobiele telefoon voor een betere weergave van uw webshop. Wij noemen dit ”Responsive Webdesign”.
Dit maakt het voor uw bezoekers makkelijker om de inhoud te lezen.
Wilt u dit ook?

thumb

SEO Zoekmachine Optimalisatie

Met alleen een webshop bent u er nog niet, wij bieden naast onze webdesign services ook hoogstaande SEO diensten. Het is belangrijk dat u met uw webshop hoog in de zoekmachine pijlingen terechtkomt, dit om gevonden te worden door uw klanten! Als uw webshop niet correct is afgestemd voor de meest populaire zoekmachine Google dan zal uw klant moeite hebben om u te vinden op het internet. Zoekmachines zijn er om met alleen een aantal sleutelwoorden de meest relevante resultaten op te leveren. Als u dus een timmerbedrijf heeft en u bent gevestigd in de Randstad, dan is het van belang om als bedrijf tussen deze resultaten te verschijnen, voor de klanten uit de Randstad. Wij bij Nordesign verzorgen ook de SEO voor uw webshop.

thumb

Ons Servicebeleid

Als wij eenmaal uw webshop opgeleverd hebben kan het natuurlijk zo zijn dat u een aantal kleine wijzigingen wilt aanbrengen die u niet zelf kunt verrichten. Per pakket ontvangt u een aantal verandermomenten die verricht kunnen worden door ons. Dit valt binnen uw pakket. U krijgt bij ons de mogelijkheid om veranderingen aan te laten brengen. Zijn uw verandermomenten eenmaal gebruikt kunt u altijd nieuwe verandermomenten aanschaffen, hierover kunt u meer informatie vinden op de service pagina.

thumb

You must be logged in to post a comment.

Binnenkort lanceren wij ons exclusieve Alles-in-1 pakket