Website Laten Maken

 

 

“had ik jullie maar eerder gevonden” – Martin Nanninga
Je wilt een nieuwe website laten maken. Met wie werk je samen? Wij focussen op Conversie gericht website design. Dat betekent dat wij je website bezoekers laten doen, wat jij wilt dat ze doen. Kies nu ook voor een Professionele Website Op Maat.
Complete Website 100% op Maat gemaakt

 Inclusief professionele bedrijfsfoto’s passend bij jouw product of dienst ?‍♂️

 Wij leggen de focus op Conversie, Resultaat en Snelheid!

 De Website blijft 100% jouw eigendom en onder jouw totale controle

Jouw Website 100% op Maat gemaakt

Ken je dat gevoel? Wanneer je een Website ziet die totaal de plank misslaat. Wij maken websites op maat. Wat betekent dit? Geen standaard templates die wij even in elkaar zetten, maar maatwerk waar je U tegen zegt. Jouw Website wordt ons visitekaartje.

  100% Maatwerk   Google-ready
  Inclusief professionele foto’s   Optimaal beveiligd
  Wij zijn pas klaar wanneer jij tevreden bent

Conversie geoptimaliseerde Website

Wie wilt bovenaan staan? Jij natuurlijk. Je wilt je concurrent voor zijn. Hoe doe je dat? Door zo slim mogelijk je website in te richten. Hoe trek je de aandacht van je bezoeker? Wij zijn gespecialiseerd in UX design(User Experience) en besteden dan ook extra veel aandacht aan de conversie gerichtheid van jouw website. Wij willen dat de klant doet, wat jij wilt.

  User Experience (UX) Optimized   Conversiegericht Webdesign
  Quality Assurance inbegrepen   Focus op jouw doelstellingen

Volledig aangepast voor Mobiele apparaten

Wij hoeven het je niet te vertellen. Ruim 52% van het internet wordt bezocht vanaf een Mobiele telefoon. Een Website die goed aangepast is voor Mobiel is dan ook cruciaal. Wij zorgen dat je Website volledig mobile-ready is.

 Responsive Webdesign   Snel (ook) op Mobiel
 User Experience Optimized   Zoekmachine vriendelijk

Makkelijk beheersysteem

Wil jij of één van je collega’s je Website veranderen? Natuurlijk! Onze Websites zijn dynamisch. Jij krijgt dan ook de mogelijkheid om de Website geheel naar eigen wens aan te passen door middel van een makkelijk te beheren CMS systeem. Wij passen deze aan met de functionaliteiten waar jij behoefte aan hebt!

Onze opdrachtgevers gingen je al voor

 
 
Eén online partner voor het onderhouden van je Website. Met deze unieke service bieden we je een onbeperkt aantal aanpassingen en een blijvend snelle, én beveiligde website, het gehele jaar door