Website Onderhoud Totaal 24/7

 

 

“had ik jullie maar eerder gevonden” – Martin Nanninga
Eén online partner voor het onderhouden van je Website. Hoe handig is dat? Met ons unieke aanbod bieden we je een onbeperkt aantal aanpassingen en een blijvend snelle, én beveiligde website, het gehele jaar door

   Altijd je Website up-to-date en beveiligd

 Onbeperkt Website design aanpassingen inbegrepen

 24/7 Up/Down-time & WhatsApp Standby Monitor

   Transformeer naar langdurige (24/7) snelheid én beveiliging

Systematische beveiliging (Core)

Hackers bekijken dagelijks release notes van plugins en thema’s op zoek naar achterdeuren in je website.Dit is een klein deel van de technieken die wij inzetten om je website optimaal te beveiligen.

 IP protectie  Spam maatregelen
 Wekelijkse backups  Security firewalls
 Actieve malware protectie

Onbeperkt Website aanpassingen inbegrepen

Kosten voor het laten aanpassen van je website kunnen hoog uitvallen. Veel bureaus hanteren een hoog uurtarief (gemiddeld €75 per uur) met een schatting aan de tijd die zij kwijt zijn voor het maken van aanpassingen.

Laagste prijsgarantie  1 aanspreekpunt
 Het hele jaar door   Snelle responsetijd

Razendsnelle Website behouden

Wist je dat 1 seconde langere laadtijd kan zorgen voor een conversie verlies van 20%? Als onderdeel van onze dienstverlening optimaliseren wij continu de laadtijd van je website. Zo verlies je geen klanten aan de concurrent. Wij houden ons actief bezig met:

 CSS & JS combineren  Browser Caching
 Afbeelding optimalisatie  Deep speed-analysis

Maandelijkse rapportage

Elke maand ontvang je van ons een rapportage over de prestaties van je website. Op deze manier hoef je dit niet zelf in de gaten te houden, wel zo fijn natuurlijk!

Zodat je tijd hebt voor de zaken die er echt toe doen

Veelgestelde vragen

Welke aanpassingen vallen onder het pakket?

Website aanpassingen komen in verschillende vormen. Van het aanpassen van kleuren, tot het veranderen van logo’s en het aanmaken van nieuwe contactformulieren. Beide pakketten bevatten een onbeperkt aantal wijzigingen voor:

  • Kleuren aanpassen
  • Teksten wijzigen
  • Formulieren aanmaken/wijzigen
  • Tabellen aanmaken
  • Pagina’s aanpassen
  • Logo aanpassen

Hoe werkt jullie support desk?

Onze support desk bevat een database aan veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden, zodat je altijd zelf overweg kunt gaan mocht je hier behoefte aan hebben. Daarnaast biedt onze support desk je de mogelijkheid om ons op de hoogte te stellen van aanpassingen die je wilt laten plegen, of mogelijke problemen die je wilt aankaarten. Bij oplevering van ons onderhoudspakket ontvang je de inloggegevens tot de support desk.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld mij aan

Eén online partner voor het onderhouden van je Website. Met deze unieke service bieden we je een onbeperkt aantal aanpassingen en een blijvend snelle, én beveiligde website, het gehele jaar door